Станислав Манолев отговори на слуховете за смяната на треньора на Пирин Благоевград


Станислав Манолев отговори на слуховете за смяната на треньора на Пирин Благоевград
Снимка: Velizar Eremiev / LAP.bg

1927 0

Президентът на Пирин (Благоевград) - Станислав Манолев, сподели очакванията си за предстоящия двубой на "орлетата" с Ботев (Враца). Пред клубния сайт на благоевградчани бившият национал отговори на слуховете за готвеща се смяна на треньора на отбора Красимир Петров.

"Нормално е нашите привърженици да бъдат недоволни от представянето, защото имаме само 3 точки от 8 кръга. Смея да твърдя, че заслужавахме повече, но различни фактори, доста от които субективни, ни лишиха от тях. В повечето мачове показахме не лоша игра, имаше и незадоволителни представяния, но да не забравяме, че отборът е в преходен период", заяви бившият бранител.

"Опитваме се да градим млад състав, което никога не е лесна задача, особено когато през миналия сезон разполагахме с опитни футболисти на ключови позиции. Постарахме се да привлечем млади играчи и по този начин да „сменим кръвта“. Някои се адаптират добре, някои от тях се нуждаят от повече време. Бъдете сигурни, че работим здраво, за да сглобим боеспособен отбор и сме сигурни, че ще успеем.

Категорично подкрепяме старши треньора Красимир Петров и заставаме твърдо зад него, защото смятаме, че това е човекът, който може да води и развива този отбор на Пирин. Тук е моментът и да опровергая информацията, че си търсим нов треньор. Ние си имаме треньор, на когото имаме доверие. Същото важи и за неговия щаб. Обръщам се към нашите фенове, като ги призовавам да дойдат на стадиона в петък и да ни подкрепят срещу Ботев (Враца). Вярвам, че този път няма ги разочароваме и стъпка по стъпка ще излезем от трудната ситуация. Заедно фенове и отбор ще преодолеем трудностите, но за това трябва да сме обединени“ допълни още той. 

Ето кой нападател може да облече екипа на "орлетата"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички