Кметът на Враца избухна: Българското футболно съдийство трябва да се забрани със закон! (СНИМКА)


Кметът на Враца избухна: Българското футболно съдийство трябва да се забрани със закон! (СНИМКА)
Снимка: Yasen Georgiev / LAP.bg

934 0

Кметът на Враца Калин Каменов атакува остро българското футболно съдийство заради полемична ситуация от двубоя между Черно Море и Ботев Враца в Първа лига.

Мирослав Маринов даде аванс на врачани в началото на мача на стадион "Тича" във Варна, но преднината на гостите можеше да е дори по-голяма, ако бе отсъдена дузпа в тяхна полза.

При една от атаките на Ботев топката бе изстреляна към вратата на Черно море, но защитникът Петър Босанчич спря кълбото с ръка в наказателното поле. 

Главният арбитър на срещата не видя основания за отсъждане на дузпа, а ВАР също не му "подсказа", че има такава. Кметът на Враца обаче е категоричен, че дузпа е имало и прикачи снимка от ситуацията във Фейсбук.

"Няма ВАР, няма цимент! Българското футболно съдийство трябва да бъде забранено със закон. Наздраве на некадърните чернодрежковци. Стига вече. Докато нивото е такова, ще се радваме на победи над Гибралтар и Андора (с цялото ми уважение към тези красиви държави). Въпреки тази несправедливост, нашите футболисти трябваше да се амбицират и покажат мъжество, но за съжаление липсата на конценрация за пореден път лиши отбора от ценни точки. Обективността изисква да честитя победата на Черно море защото определено бяха по-добри и показаха по-голямо желание за успех", написа Мирослав Маринов във Фейсбук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички