ЦСКА действа с размах! „Червените“ уредиха трета звезда за зимната селекция


ЦСКА действа с размах! „Червените“ уредиха трета звезда за зимната селекция
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

8046 0

В ЦСКА явно ще се подсилят сериозно през зимния трансферен прозорец, за да изградят максимално конкурентоспособен отбор на Лудогорец. На „Армията“ са постигнали договорка за подсилване и с качествен флангови футболист, който ще се появи след Нова година, твърди „Блиц“.

Към момента от клуба пазят в дълбока тайна подробности за договорения играч. Крие се не само името, но националността на крилото. Все пак от лагера на армейците поне са признали, че сделката ще е факт, а официализирането й е формалност.

От ЦСКА вече се споразумяха с още две бъдещи нови попълнения. През януари са чакани централен защитник от скандинавска държава и халф от Бразилия.

Последните информации гласят, че бранителят вече е влязъл в контакт с норвежкия халф на ЦСКА Джонатан Линдсет, за да получи повече подробности за новия си отбор.

Да, така е. Нека обаче не изпадаме в детайли. Дали момчето е датчанин, норвежец или от друга скандинавска страна, това няма кой знае какво значение“, коментираха пред изданието от клуба.

А ето каква гръмовна новина се появи за бивша звезда на „червените“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички