Киров сподели защо избра Арда и как ще играе тимът под негово ръководство


Киров сподели защо избра Арда и как ще играе тимът под негово ръководство
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1067 0

Новият треньор на Арда (Кърджали) Николай Киров сподели с какво новакът в Първа лига го е спечелил и какъв футбол иска да играе новият му тим. Той заяви, че в петък ще пътува до Кърджали, за да бъде официализирано назначението му. Според Киров, сезонът у нас трябва да се доиграе, но не е сигурен дали това е възможно.

"Арда ме спечели с това, че е един чисто футболен проект. Съвпадат вижданията ни с ръководството, което е амбициозно. Инвестират в материалната база на клуба, което е хубаво. Сега има промени в състава на Арда, тъй като голяма част от чужденците напуснаха клуба. Бяха доста качествени. Относно класирането, много зависи дали ще се доиграе първенството и мачовете", коментира наставникът за предаването "Домът на футбола".

"Предполагам, че в Арда ще трябват няколко години, за да се утвърди категорично. Ръководството е тръгнало по един начин през сезона, но сега има промяна в политиката. Разчита се на местни състезатели, а за новото първенство амбициите ще зависят от това каква селекция ще направим. Ще се постараем с шефовете на отбора да направим добър отбор, който да се бори за нещо сериозно през новия сезон. Не мисля по никакъв начин да променям стила и начина на игра от това, което правех в Ботев. Нека феновете очаква атрактивни срещи", допълни бившият треньор на "канарчетата". А какви са плановете на Арда за новия сезон вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички