Арда Кърджали планира да играе само с българи в отбора си


Арда Кърджали планира да играе само с българи в отбора си
Снимка: fcarda.bg

1606 0

Новакът в Първа лига Арда (Кърджали) планира да заиграе с изцяло български състав от догодина. Това разкри президентът на клуба Петър Пешев, който подчерта, че за тази идея е било загатнато още през зимния трансферен прозорец.

На въпрос дали е вярно, че догодина Арда ще играе само с българи, Пешев заяви: "Не виждам да има нещо лошо, сега с тези чужденци сме на 9-то място. Ако бяхме първи, да се тюхкаме. Не виждам нищо лошо, да играем само с българи. Още със зимната селекция, загатнахме за тази наша идея."

Пешев все пак опроверга информациите, че всички чужденци са си тръгнали от Арда. "Матеус Леони, Лукас Мартинс и Румян Ховсепян остават в Арда до завършването на първенството, ако то въобще завърши. Останалите чужденци си тръгнаха."

По отношение на треньорската рокада, Пешев заяви: "Стамен Белчев напусна Арда по собствено желание. Арда няма да остане без треньор. Искам да подчертая, че преговаряме само с един единствен треньор. Неговото име ще обявим официално след празниците, след като уточним всичко и той подпише."

Междувременно се появиха информации, че Арда обмисля да назначи Любослав Пенев за треньор на отбора (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички