Как босът на Черно море измисли хитро наказание за загуба от основен съперник


Как босът на Черно море измисли хитро наказание за загуба от основен съперник
Снимка: Оф. сайт на Черно море

1283 0

Бившият вратар на Черно море Евгений Хмарук разкри колко тежки наказания са налагали понякога собствениците на клуба на играчите, ако са били недоволни от представянето им на терена. Молдовецът носи фланелката на "моряците" през сезон 2008/09. 

Коментирайки пред moldfootball.com какви наказания са били налагани на играчите в ЦСКА, където той игра през сезон 2004/05, Хмарук заяви: "Най-добре съм запомнил наказанието, което измисли президентът на Черно море. Това е другият български клуб, в който съм играл. Загубихме гостуване в първенството на основния ни съперник и когато отидохме на летището, за да се приберем във Варна, ни казаха, че полетът ни е отменен".

"Ние казахме, че това е невъзможно, тъй като нашият президент има своя авиокомпания и ние летим с негов самолет, продължава бившият вратар. - Но се оказа, че той сам е решил да отмени нашия полет, за да накаже целия отбор. Вместо за един час със самолет, трябваше да се прибираме вкъщи за 6-7 часа с автобус", разказа Хмарук.

През този сезон "моряците" завършват на трето място, изоставайки от върха с 9 точки. През сезона Черно море губи като гост от Левски, Локомотив (Пд), Литекс, Беласица и Локомотив (София). А ето какво разказа Хмарук пък за тогавашния собственик на ЦСКА Васил Божков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички