Черно море надви десет от Славия на "Тича"


Черно море надви десет от Славия на "Тича"
Снимка: http://chernomorepfc.bg/bg/

930 0

Черно море се изкачи до пето място в класирането на Първа лига, след като победи Славия с 3:2 в първи мач от 14-ия кръг на Първа лига. На стадион "Тича" във Варна "белите" играха с човек по-малко през по-голямата част от двубоя, след като защитникът Радослав Терзиев получи червен картон в 21-ата минута.

Срещата започна добре за възпитаниците на Александър Тарханов, които поведоха в резултата още в 10-ата минута чрез Радослав Кирилов, който нахлу в наказателното поле на домакините отляво и с точен изстрел се разписа за 1:0. Голмайсторът на "моряците" Матиас Курьор изравни в 18-ата минута с глава след центриране отдясно, а малко след това Терзиев получи директен червен картон.

Играчите на Илиан Илиев се възползваха от численото си преимущество след почивката и вкараха нови два гола, дело на Стефан Велев и Курьор, който вече има 15 попадения в 13 мача от началото на сезона. "Белите" успяха да върнат един гол в 89-та минута чрез Калоян Кръстев, но това бе всичко, за което им стигнаха силите. Така Черно море записа втора поредна победа и се изкачи до пето място в класирането с 21 точки, докато Славия остава на предпоследната позиция в подреждането със скромния актив от 8 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички