Журналист към Борислав Михайлов и БФС: Народът ви презира, не ставате!


Журналист към Борислав Михайлов и БФС: Народът ви презира, не ставате!
Снимка: LAP.BG

2122 0

Един от водещите спортни журналисти в българския печат Желю Станков коментира пред bTV, че си е мислил, че завръщането на Борислав Михайлов в Българския футболен съюз е някакъв майтап. Според Станков българският народ презира Михайлов и останалите членове на Изпълкома и са им поставили присъда "не ставате". Журналистът определи поведението на Михайлов на пресконференцията като "арогантно".

"Аз до последно си мислех, че тази пресконференция във футболния съюз е някаква скрита камера и в края на изказванията на Боби Михайлов някой ще всветне лампа и ще каже "Усмихнете се там! Това всичко беше скрита камера. Беше майтап!". Той си говори, говори, говори - не е майтап! Вярва си, казва някакви неща все едно ние не живеем на тази планета, не сме аудитория на този футбол и не знаем за какво става дума. "Аз ще подобря", а до него Емо Костадинов ще сформира работни групи...

Чакайте, хора! Народът ви презира. Не ви обичат. Същите, които са излизали по улиците и са пели имената ви. Категоричната им присъда е "Вие не ставате". Няма смисъл да се прави социологическо допитване, за да се каже Михайлов подходящ ли е. Празните стадиони, порутените стадиони, нулевият почти интерес на аудиторията към този футбол. Това е красноречивото доказателство, че Боби Михайлов се е провалил. Безкомпромисно, просто без коментар...", заяви Станков.

"Арогантно поведение на Михайлов на пресконференцията. Това е човек, който си позволява да си тръгне с джипа от пистата, за да не се срещне с нас репортерите и вашата телевизия го беше заснела. Излиза си подпийнал видимо. Нищо не може да ме изненада повече от Боби Михайлов. Това вчера беше изненада, наистина."

"Оттук нататък аз го писах във вестника. Трябва "Левски" и ЦСКА да напуснат това първенство, да поведат някакъв фронт, борба, протести, не знам точно под каква форма, но футбола си отива, ако така продължава...", заяви Станков пред националната телевизия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички