Фурнаджиев обясни защо Боби Михайлов е оттеглил оставката си в БФС


Фурнаджиев обясни защо Боби Михайлов е оттеглил оставката си в БФС
Снимка: Lap.bg

2296 0

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев обяви мотива, който според него е в основата на оттеглянето на оставката на Борислав Михайлов като президент на централата. Както е известно, бившият вратар оттегли оставката си по-малко от 2 години след като я подаде, и в момента пак е първият човек в БФС. Според Фурнаджиев мотивът е приключилите проверки във футболния съюз, които не били открили нещо нерердно.

"Имаше съмнения и обвинения и затова той се оттегли. Заради пандемията нямаше конгрес, след като не се откри нищо, абсолютно логично е той да си оттегли оставката. Борислав Михайлов беше 8 години член на изпълкома на УЕФА и там получи заслужена оценка за своята работа, както на самия него, така и на футболния съюз. Дали промяна ще има, това го решават футболните хора", заяви Фурнаджиев.

Той отрече да има връзка между оттеглената оставка на Борислав Михайлов и обявената ден по-рано кандидатура на Димитър Бербатов за президент на БФС. А ето какво мисли по въпроса самият Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички