Йордан Лечков: Бойко Борисов каза, че ще помага, ние откъде да извадим пари?


Йордан Лечков: Бойко Борисов каза, че ще помага, ние откъде да извадим пари?
Снимка: БГНЕС

3206 0

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз (БФС) - Йордан Лечков, говори в интерво за "Дарик радио". Една от темите, които засегна, бе за факта, че България няма модерен и хубав стадион.

Той сподели, че бившият премиер Бойко Борисов е казал, че ще помага. Лечков бе категоричен, че футболният съюз не строи стадиони, както и че няма откъде да извади пари, за да го стори. Посочи, че не получават нито една стотинка.

Лечков сподели, че БФС не получава и една стотинка

"Бойко Борисов каза че ще помага, футболният съюз не строи стадиони. В Албания да не би съюзът да го направи. Най-важното е да има помощ от държавата. Ако това не се случи, ще продължаваме да затъваме. А ние се сърдим на Кръстаич. Насреща нямаме страна. Ето, казвам го. Съгласен съм всяка седмица да го казвам. Да чуваш някой да говори за спорт?

Пак ще има бюджет. Държавата, народното събрание ще приема бюджет. Никой не говори за спорт. Министърът слушах, той каза, че няма пари. А ние откъде да ги извадим. Не получаваме и една стотинка от държавата. Каквото можем, правим. А

Аз казах, че не искаме помощ. Знаете ли защо не върви националният отбор? Защото майките ги няма по тъчовете. Родителите са по-амбициозни от децата. Децата, когато навършат 14-15 години..." - сподели Лечков.

Освен това Лечков сподели, че големият проблем е, че играят чужденци, а не българи, в отборите. Как Димитър Бербатов сподели, че би говорил с Ганчев, Домусичев и Сираков за това да използват български играчи?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички