Йордан Лечков: Липсва класа на нашите момчета, защото играят в България


Йордан Лечков: Липсва класа на нашите момчета, защото играят в България
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1138 0

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков смята, че националният отбор по футбол отстъпва сериозно като класа на футболистите на Швейцария, защото родните национали играят в България... за разлика от тези на "кръстоносците", които се състезават за големи европейски клубове.

"Няма да ви изненадам с това, което ще ви кажа. Липсва класа при нашите момчета. Това трябва да го потвърдя. Те играят в големи отбори, а нашите в българското първенство. Швейцария е доста добър отбор и не е случайно, че се класираха директно", заяви Йордан Лечков на летище София, при прибирането на отбора от Швейцария.

Той отново заяви, че на този етап не стои на дневен ред смяната на националния селекционер. "Не бих си позволил да говоря от името на всички. На този етап не се коментира темата около Ясен Петров", каза Лечков. 

По отношение на Димитър Бербатов, Лечков заяви: "Екипът на Бербатов искаше извънреден конгрес. Сега те атакуват това, което те искаха. Към днешна дата не виждам какво повече може да се коментира по тази тема. Не е отказано вписването. Това е част от процедурата. Борислав Михайлов е вписан като президент. Ние не говорим за футбол, а за съдийски решения. Това пречи на футбола."

Националният селекционер Ясен Петров пък заяви, че поема цялата вина и отговорност за загубата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


"Жълтата нощ", в която Кака, Роналдиньо и Дел Пиеро играха за...еквадорския Барселона

Роналдиньо, Кака, Алесандро дел Пиеро, Андреа Пирло...милиони хора по света са мечтали да видят такива футболни...

Реклама

Най-четени новини


виж всички