Известно име се завръща в Левски - Веселин Минев влиза в щаба на Живко Миланов


Известно име се завръща в Левски - Веселин Минев влиза в щаба на Живко Миланов

2926 0

Отборът на Хебър Пазарджик разкри с публикация на своя сайт, че Веселин Минев ще се завърне на "Герена" и ще бъде част от треньорския щаб на Живко Миланов!

Идеята на съобщението бе да бъдат уведомени феновете на Хебър за това, че Йордан Минев ще започне работа в школата на клуба, заменяйки своя брат:

"Бившият национал Йордан Минев започва работа във ФК Хебър. Той ще бъде част от треньорския състав на Академията на клуба, като ще замени брат си Веселин начело на гарнитурата на набор 2008. Веселин Минев пък се връща официално на „Герена” като асистент в щаба на Живко Миланов, в мъжката формация на Левски (София). За известен период от време обаче пазарджиклията ще продължи да посещава заниманията на доскорошните си състезатели на спортна база “Георги Бенковски” за да стане по-лесна адаптацията на момчетата по отношение на треньорската рокада", гласи съобщението от Хебър.

Бившият ляв бек на Левски бе част от щаба на Миланов през миналия сезон, но сега ще се включи още по-активно в ролята си на помощник треньор!

Наскоро пък стана ясно, че Николай Михайлов и Наско Сираков са се сдобрили и стражът ще остане на "Герена".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички