Раздвижване в Левски: Договорите на Цоневи са готови, защитник е пред завръщане в отбора


Раздвижване в Левски: Договорите на Цоневи са готови, защитник е пред завръщане в отбора
Снимка: Lap.bg

16508 0

В последните дни на стадион "Георги Аспарухов" кипи усилена работа по подновяването на договорите на основни футболисти - Борислав Цонев, Радослав Цонев и Андриан Краев.

След като по-рано днес стана ясно, че опитният страж Николай Михайлов все пак е загърбил различията с Наско Сираков и ще продължи да пази на "Герена" през сезон 2021/22, в ранния следобед "Дспорт" разпространи информацията, че близнаците Цоневи също са много близо до това да се обвържат дългосрочно със "сините"!

Според изданието Левски е предприел необходимите стъпки, за да удовлетвори поставените условия от братята, което де факто означава, че в касата на клуба са постъпили свежи средства и двамата футболисти ще получат забавените си възнаграждения от пролетта.

Очакванията са до края на седмицата Боби и Ради, както и по-малкият брат на Божидар Краев, да сложат подписите си под новите контракти.

"Дспорт" допълва, че има минимална възможност в състава да се завърне и левият бек Драган Михайлович, който не дочака развръзката с Джоузеф Диксън и си събра багажа от "Георги Аспарухов". На този етап той все още не е подписал договор с друг отбор.

Повече за условието, което близнаците Цоневи бяха поставили на Наско Сираков, за да останат в Левски, можете да прочетете тук!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички