Живко Миланов поставил трансферен ултиматум на Наско Сираков?


Живко Миланов поставил трансферен ултиматум на Наско Сираков?
Снимка: Lap.bg

6921 0

Старши треньорът на Левски Живко Миланов е отправил своеобразен ултиматум към мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков, пише днес "Мач Телеграф".

Според изданието, наставникът на "сините" желае отборът да бъде подсилен с поне трима играчи в трите отделни линии преди старта на новия сезон 2021/22 в българската Първа лига.

Миланов настоявал Левски да привлече централен защитник, халф и централен нападател, тъй като не се е подвел по добрите резултати в контролите на тима от предсезонна подготовка и не смята, че с настоящите футболисти отборът може да бъде конкурентоспособен в дългосрочен план.

Изданието твърди, че бившият десен бек дори е предал списък на Наско Сираков с приоритетните имена за всеки един пост и в него е имало както българи, така и чужденци.

Най-проблемен бил постът централен нападател, тъй като Левски разполага само с Билал Бари на тази позиция, докато Валери Божинов тренира с отбора, но няма подписан договор.

Очакванията са, че до края на настоящата седмица поне трима играчи ще подпишат нови контракти - ето кои са те!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички