"Измислена дузпа в последната минута срещу ЦСКА 1948 II": Клуб скочи с жалба (ВИДЕО)


"Измислена дузпа в последната минута срещу ЦСКА 1948 II": Клуб скочи с жалба (ВИДЕО)
Снимка: принтскрийн

2500 0

От Спортист Своге не са никак доволни от случилото се по време на сблъсъка с ЦСКА 1948 II от Втора лига. И по-конкретно от решението на главния съдия Петер Кузев и неговия помощник Александър Апостолов за дузпа в края.

От клуба показаха през вчерашния ден (12.04) ситуацията и определиха положението като "измислена дузпа в последната минута" (можете да видите ситуацията чрез видеото по-долу в материала).

Колкото до жалбата, на официалния сайт на Спортист Своге оповестиха следното (без редакторска намеса):

"Ръководството на Спортист иска да информира футболната общественост, че внесе официална жалба в Съдийската комисия на БФС свързана с действията на главният рефер Петър Кузев и неговият помощник Александър Апостолов по време на двубоя от Втора лига срещу ЦСКА 1948 II.

Главният рефер Петър Кузев отсъди несъществуваща дузпа в даденото продължение на редовното време, за която обърнахме внимание още след срещата и която на практика реши крайния победител в мача.

Страничният съдия Александър Апостолов имаше чудесна гледна точка към положението, но въпреки това не реагира и прие решението на своя колега.

„Със своите отсъждания в ситуацията, в края на футболната среща, считаме, че главният съдия и първия асистент съдия, повлияха пряко на крайния резултат и видимо ощетиха нашия отбор. С настоящата жалба апелираме към феърплей, честна игра и призоваваме всичко да се решава на футболния терен. Нека всеки да понесе своите последствия и наказания от нарушаване на правилниците за честна игра“, се казва в жалбата на клуба".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички