Инцидент с вратар шокира Спортист Своге преди сблъсъка с Миньор Перник във Втора лига


Инцидент с вратар шокира Спортист Своге преди сблъсъка с Миньор Перник във Втора лига
Снимка: sportist-svoge.net

3432 0

Брутален инцидент е шокирал футболистите, треньорския щаб и ръководството на Спортист Своге в часовете преди домакинството на Миньор Перник от 24-тия кръг на Втора лига, съобщава "Мач Телеграф".

*Двата тима се изправят един срещу друг в днешния 31 март, а двубоят в Своге ще стартира в 15:30 часа. Спортист е на четвърто място в таблицата с 39 точки, а перничани заемат 15-а позиция с 25 пункта.

Изданието пише, че титулярният вратар на "шоколадите" - Мартин Величков, е бил нападнат от непознат в СПА-центъра на столичен хотел и в резултат на това е със счупена скула и нос. 23-годишният страж вече е претърпял операция в "Пирогов" и е подал жалба в полицията!

Разказът на Мартин Величков

"На 27 март вечерта бях отишъл на сауна в СПА-центъра на хотел "Рамада" до Централна гара. В съблекалнята, която се ползва и от клиентите на фитнеса, влезе непознат мъж, който с разперени ръце тръгна към мен и въпреки че имаше откъде да мине, ме блъсна и отправи реплики от сорта: "Гледай къде стоиш, какво си застанал тука!"", обясни пострадалият пред "Мач Телеграф" и продължи:

"Не реагирах и не казах и дума. След това, когато отидох при сешоарите, за да се подсуша и да си тръгна, същият умишлено ме удари с рамо. Обърнах се, за да го попитам какъв е проблемът, той ме удари и паднах. Две от рецепционистките, които работят там, минаваха по коридора и го дръпнаха. Аз не съм му посягал", категоричен бе Величков.

"Спрях кръвта, потекла от носа ми и си тръгнах. Той се въртеше пред хотела. Дойде и ми се извини. Оправда се с това, че тестостеронът му бил висок. Тренирал муай-тай и не се сдържал… Не знам какво да си мисля. Често ходя в този СПА-център и е нормално да се притеснявам да не ме нападне отново или да пострада и някой друг. Категорично не го познавам този човек", допълни още вратарят на Спортист Своге. 

*Четете всички последни новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички