Иван Василев: Разбрах се с Найденов, Вутов трябва да ни благодари


Иван Василев: Разбрах се с Найденов, Вутов трябва да ни благодари

4839 0

Собственикът на Локомотив София - Иван Василев, потвърди раздялата на "железничарите" с Антонио Вутов. Българинът официално се превърна в поредното ново попълнение на ЦСКА 1948, след като бизнесменът се разбрал с колегата си Цветомир Найденов.

Пред "Блиц" Василев разкри, че е постигнато споразумение между двата клуба, а трансферната сума, която "червените" ще платят е заложената откупна клауза в юношата на Левски

Разкритието на Василев

"Разбрахме се с Найденов и Антонио преминава в ЦСКА 1948. Тук обаче не става въпрос за трансфер и тежки пари, а за откупна клауза, която те плащат. Тя беше вписана в договора му и всеки, който я плати, може да го привлече", призна бизнесменът.

В допълнение стана ясен и клубът, който се е интересувал от изигралия 69 мача за Левски в кариерата си. Това е израелският Макаби Брей Райна, но Вутов е предпочел в последния момент ЦСКА 1948.

"Благодарим на Вутов, той също трябва да ни благодари. Смятам, че взаимно си помогнахме. Игра добре за Локомотив София", добави собственикът на Локомотив София. 

 Вижте за коя звезда ще спорят ЦСКА и ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички