Кой поема руля? В Локомотив София решиха кой ще е новият собственик на клуба?


Кой поема руля? В Локомотив София решиха кой ще е новият собственик на клуба?
Снимка: Фейсбук страница на ФК Локомотив София 1929

2682 0

Преди по-малко от месец феновете на Локомотив София научиха, че любимият им клуб най-вероятно ще остане без собственик. Това бе обявено от самия президент на клуба Иван Василев, който заяви, че се оттегля в края на сезона.

В съзнанието на "червено-черните" запалянковци навярно са изплували спомените за годините далеч от елита. Това обаче е малко вероятно да се случи, след като босът започнал да преосмисля решението си и се очаква да остане на стадион "Локомотив", информира "Тема Спорт".

Иван Василев и Локо София

Василев поема столичани през 2015-а година, когато тимът остава без своя лиценз и бива изпратен в долните нива на българския футбол. Оттогава отборът търпи възход, а новият собственик се погрижи той да разполага с всичко необходимо, включително осветление на своя дом, което бе огромен проблем в продължение на години.

Промяната

От споделената информация става ясно, че на масата стои вариантът бизнесменът да прехвърли голям дял от управлението при столичните "железничари" на своя син Гьорг, който към момента заема длъжността спортен директор. По-рано през кариерата си по-младият Василев пробва да пробие във футбола. Той записва дори минути с екипа на "червено-черните", но не съумява да се справи и застава на високите етажи в клуба.

Каква е позицията на треньора на тима Станислав Генчев при евентуално оттегляне на Иван Василев?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички