Иван Колев след осмото поражение: Очаквам скоро Славия да има различен облик


Иван Колев след осмото поражение: Очаквам скоро Славия да има различен облик
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

679 0

Старши треньорът на Славия - Иван Колев, сподели наблюденията си от загубеното домакинство срещу Левски. Срещата бе част от междинния 11-и кръг на Първа лига, а "белите" отстъпиха с 0:2 в най-старото столично дерби на "Александър Шаламанов".

Мнението на Колев

Коментар за мача

"Няма голямо значение как съм видял срещата. За съжаление, се получи максимата - ако не вкараш - губиш. Левски спечели мача с две майсторски изпълнения. Имахме две-три прекрасни възможности през втората част и ако бяхме вкарали, нещата щяха да са други, но не се случи. Намирисва на голова немощ в нашия отбор и трябва да обърнем сериозно внимание на това", сподели Колев.

Организацията в Славия

"Мисля, че по отношение на организацията играчите се постараха да стоят по различен начин. Проблемът с подготовката може да се подобри, но е много трудно да се случи. Има и други неща, които не мога да анализирам сега. Лесно е да се вади нож на играчи. Това е състава, всички сме заедно. Момчетата имат потенциал и съм убеден, че искат да излязат от кризата. Виждам поведението, тренировките и съблекалнята. Нещата може да се променят".

Мобилизация

"Една загуба тежи, камо ли седем. Тежи - не тежи, точно в тези моменти се доказва кой е победител. Трябва да продължим с мобилизацията, защото виждам такава в играчите. Тя трябва да продължи. Току-що ви казах, че няма да анализираме веднага. Правим го всеки ден и знаем какво трябва да се предприеме. Има действия в тази насока. Очаквам скоро Славия да има различен облик", завърши специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Николай Костов вярва, че Левски може да развие рискован стил на игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички