Иван Колев: Няма какво да се коментира мача с Левски, вече всеки може да победи всеки


Иван Колев: Няма какво да се коментира мача с Левски, вече всеки може да победи всеки
Снимка: Официален сайт на Славия

1224 0

Новият наставник на Славия Иван Колев говори след поражението с 0:2 от Локомотив Пловдив. Той остави Славия с едва 4 точки - колкото имат последните три тима в класирането. След срещата Колев очаквано бе много разочарован, като той вярва, че тимът му е заслужавал повече с представянето си.

"Може да съм по-емоционален, отколкото трябва, но мисля, че не заслужавахме генерално да загубим този мач. Не заслужавахме, защото през първото полувреме Локомотив бе по-активен в актака, но ние успешно го блокирахме. През второто полувреме излязохме по-напред. И преди отбелязването на техния гол имахме две страхотни положения. Едното да бяхме реализирали, нещата щяха да бъдат други на терена. За съжаление, и двата гола, които получихме, бяха след подхлъзвания. Изключително нелепи грешки. Съжалявам много, най-вече заради много сериозната работа от играчите на терена и много сериозната дисциплина, която показаха.

Мисля, че начинът, по който играхме днес, показва пътя, по който трябва да се върви. При малко повече късмет... Резултатът бе справедливо да бъде друг" - започна Колев с погледа си за случилото се.

Впоследствие последваха два любопитни въпроса. Единият бе за предстоящия сблъсък с Левски в междинния кръг, като и той бе определен като много труден и тежък мач. Вторият въпрос бе за промяната в първенството, която забелязва при завръщането си. Той посочи като такава, че е много оспорвано и всеки може да победи всеки.

"Отново много труден и тежък мач, няма какво да се коментира по тази тема (бел. ред. предстои мач с Левски). Ние трябва да се подготвим сериозно и за този мач. Едва ли сега е нужно да изброявам какво е нужно да се промени за мача с Левски. Това, което показаха днес, трябва да е отправната точка и оттук да надграждаме.

Изключително изравняване на силите забелязвам в първенството след завръщането ми. Всеки може да победи всеки и това е добре. Разбира се, интересно е за феновете. Не е лесно за нас, треньорите" - сподели Колев пред "Диема спорт".

Вижте повече за това как златна резерва "бетонира" Локо Пловдив на върха преди тежките сблъсъци, а Славия затъна още повече (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички