Илиев: Няма да подаваме жалба срещу съдиите, само обжалваме наказанието ми


Илиев: Няма да подаваме жалба срещу съдиите, само обжалваме наказанието ми
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1117 0

Черно море няма да подават жалба срещу съдиите от мача със Септември, както се очакваше, а само ще обжалват наказанието от 4 мача на треньора на тима Илиан Илиев. Това обясни пред "Дарик" наказаният наставник, който няма да бъде близо до играчите си по време на мачовете с Хебър, Локо (Пд), Ботев (Враца) и ЦСКА 1948.

Илиев обясни, че е получил строгото наказание след "донос" от делегата на мача Димитър Димитров Велинов. Освен, че няма да бъде за цял месец с отбора си, треньорът ще плати и глоба от 2000 лева.

"Ще обжалваме, това не е нормално. Знаем комисията как действа при едни и за други. При едни наказанието може да е последно предупреждение на последното предупреждение, докато при други виждате. Очаквани неща са. Надявам се да са личностни към мен, не към клуба, тъй като имаме добър старт на първенството и сме близо до първите места. Виждате, че тези, до които сме близо, не е желано да сме близо и ние, и Локо Пловдив", каза той пред "Дарик".

"Може да се сгреши, може и съдията, и ние да сгрешим. Няма да пускаме жалба. Гледах мача, има спорни моменти. Особено важно е за нашия червен картон. Аз го казах и след мача с Локо София, съдиите трябва да го разберат, повечето го знаят, че трябва да остават незабелязани, а не да бъдат главни действащи лица. Това е единствената забележка.

Премислихме. Жалба няма да има, но обжалване на наказанието ще има, тъй като мисля, че е прекалено много за нещо, което се случи в продълженията и със сигурност много хора, които са играли футбол и са около футбола каквото и да са казали, си остава там", допълни Илиев. А ето какво каза по-рано той по казуса.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички