Илиан Илиев скочи на съдийството след мача със Септември: Тези хора искат да са главни действащи лица


Илиан Илиев скочи на съдийството след мача със Септември: Тези хора искат да са главни действащи лица
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1240 0

Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази недоволството си от съдийството при нулевото равенство при визитата на Септември София. Варненци изпуснаха дузпа, а Закария Беншаа получи директен червен картон.

През първото полувреме имахме чисти ситуации, не е само дузпата. Като създадени ситуации имахме повече. Бяхме по-добрия отбор. Септември не можаха да играят техния футбол, което беше плод на нашия дефанзивен план. Успяхме да ги принудим да играят по нашия начин. С изгонването малко се прибрахме, което е нормално. Съжалявам, че не успяхме да отбележим и да вземем трите точки, но трябва да вземем поуките от този мач“, коментира Илиев.

Трябва да внимаваме когато свирят съдии на това ниво. Тука са главни действащи лица. Червеният картон може да се поспори. За моя жълт картон - чист корнер той дава аут. Тези хора искат да са главни действащи лица, но не могат. Като цяло ви казах нелош мач за нас откъм постановка на терена, естествено, пропуските натежават, но и това го има във футбола“, отсече специалистът.

Някой път подхождаме по-нервно в някои ситуации, но да не влизаме в тази тема. Имаме кратко време до мача с Хебър, трябва да се подготвим", заяви той.

Прибрахме се по-назад и не успяхме да използваме пространствата, но така се случи. Планът за запълването на празнината след Евгений Сердюк е да се подготви не само Исмаил Иса, а и другите атакуващи играчи. Няма да е същият човек с тези качества, но трябва да търсим варианти. Ако има вариант с добър играч, също може да се подсилим в атака, а и в защита, защото имаме контузени", каза още Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички