Илиан Илиев скочи на съдиите, не отрече да е обиждал длъжностни лица


Илиан Илиев скочи на съдиите, не отрече да е обиждал длъжностни лица
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

980 0

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, реагира остро на суровото наказание на ДК към БФС, след което наставникът няма да води отбора си срещу Хебър, Локомотив Пловдив, Ботев Враца и ФК ЦСКА 1948. Пред "Тема Спорт" той не отрече да е обиждал длъжностни лица.

"Няма да коментирам съдийството, тъй като пускаме жалба срещу главния рефер Димитър Димитров и неговите помощници. И това не е плод на това наказание. Още, когато назначиха Димитров за тази среща, знаех, че ще се повтори историята от двубоя ни с Локомотив в София. Тогава в последната минута се даде измислен фаул за съперника, аз реагирах и този същият съдия ми показа жълт картон. Сега срещу Септември се получи същото в последната минута. Корнер за нас, втори корнер, но те дадоха аут. Аз реагирам, четвъртият съдия Минев идва при мен и ми дават картон. След обратното отсъждане, последва корнер за тях и от корнера можеше да загубим мача", разкри специалистът.

"Дали съм използвал обидни думи към длъжностни лица? Вижте, силата е в тях, те могат да напишат всичко и да ме накажат. Всичко обаче тръгна от четвъртия съдия Минев. Цял мач той бе до нас и ни изнервяше. Но големия проблем е кой назначава Димитров за този мач, след като той още в първата ни среща тази година с Локомотив, показа, че има някакво негативно отношение към отбора ни и в частност към мен.

Доста отбори имат претенции към него и се надявам скоро да се вземат мерки срещу такива съдии, които нямат нивото да са съдии в А група. А Минев за първи път се докосва този сезон до елитното съдийство, но вече правилно се е ориентирал кои са силните и в каква посока да се свири. Със сигурност се е поувлякъл и е пресолил нещата в литературното си излияние, но както се знае винаги има утре", допълни още той.

Ето какво сериозно признание получиха "моряците" от треньора на Септември Славко Матич

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички