Илиан Илиев: Загубихме, защото отзад се старахме, но в атака трябваше повече


Илиан Илиев: Загубихме, защото отзад се старахме, но в атака трябваше повече
Снимка: Ivaylo Boris / LAP.bg

2719 0

Треньорът на Черно море Илиан Илиев отбеляза, че недостатъчно добрата игра на тима в предни позиции му е коствала загубата от ЦСКА в мача от Първа лига. Той допълни и, че най-големият проблем на "моряците" са сгъстеният график и многото пътувания.

Защо Черно море загуби

"Представянето ни в дефанзивен план беше добро, старание имаше. Ако искахме да вземем нещо от мача, а ние искахме, трябваше да покажем повече в офанзивен план. Не можахме да развием някои атаки, затова загубихме. Трябваше да опитаме да задържим повече топката, да затрудним тяхната защита", започна Илиев коментара си пред "Диема спорт".

"Старание имаше отзад, трябваше напред повече. Не сме отпаднали след 80-ата минута, направихме по-офанзивни промени и създадохме 2-3 опасности. Ако бяхме подходили по-смело, щяхме да имаме шанс да вземем нещо. Като се защитаваме, можем да получим гол в последната минута и да загубим. Ако бяхме подходили по-смело, не казвам, че нямаше да загубим, но щяхме да имаме повече шансове да вземем нещо от мача", продължи треньорът.

Големият проблем за тима

"Най-сериозният проблем при нас са пътуванията. Днес е 29-и ден, играем осми мач. В този период имаме и 2-3 дълги пътувания. Проблем е и възстановяването. Хора, които играха 120 минути в предишния мач, които бяха на терена и днес, бяха по-тежки в първите минути, но така е направен календарът и трябва да се съобразим", каза още той.

Мисия "топ 4"

Илиев заяви, че в клуба и отбора вярват в мястото в топ 4 и че мача срещу ЦСКА 1948, който предстои, трябва да го изиграят футболно по-добре и със същото желание. А ето какъв бе коментарът на Саша Илич след победата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички