Илиев: Мачът с ЦСКА трябваше да се играе в София и пред публика


Илиев: Мачът с ЦСКА трябваше да се играе в София и пред публика
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

15332 0

Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, сподели първите си впечатления след отпадането на възпитаниците му на финала за Купата на България след изпълнението на дузпи при визитата на Лудогорец.

Той отчете, че именно наказателните удари са направили разликата между двата тима, след като "моряците" са изпълнили целта си и са победили съперника си в редовното време.

Мнението на Илиев

„Когато стигнеш до дузпи, трябва майсторство и самочувствие. Видяхме, че те имат повече от това при дузпите. От друга гледна точка футболистите повярваха, че могат да победят Лудогорец и да ги отстранят. За съжаление, при дузпите нямахме шанс. Не се бяхме готвили за дузпи.

Бяхме се готвили да изравним победите и след това - каквото се случи. Мисля, че изиграхме мача добре, с изключение на първото продължение, в което бяхме прибирани. При изравняването подценихме ситуацията. Важното е, че отбелязахме втори гол и влязохме в продължения.

Решихме, че ако играем с трима в защита, ще имаме по-голяма сигурност. Мисля, че я имахме. Надяваме се да се преборим за Европа. Важното е да се възстановим физически. Най-добре беше мачът с ЦСКА да се играе в София и пред публика. Понякога публиката вкарва напрежение в самите футболисти на домакините. Щом са избрали Пазарджик, там да е", категоричен бе Илиев след отпадането в последната фаза преди финала за Купата на България.

Вижте какви съмнения за дузпа срещу Лудогорец вбесиха Илиан Илиев!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички