Титла ли? Илиан Илиев каза каква е целта на Черно море и отсече: Вдъхваме респект у другите отбори


Титла ли? Илиан Илиев каза каква е целта на Черно море и отсече: Вдъхваме респект у другите отбори
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1162 0

Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази мнението си след нулевото равенство при визитата на Локомотив София. „Моряците“ не успяха да окупират първото място, но пренаписаха клубната си история.

Варненци регистрираха 12 поредни мача без загуба, с което подобриха вечния си рекорд. Илиев обяви, че е много рано да се говори за шампионски амбиции от страна на Черно море.

ИЗКАЗВАНЕТО НА ИЛИЕВ

„Държахме топката много повече, те се бяха прибрани и играха на контраатака. Не успяхме да отбележим. Не успяхме да създадем и достатъчно ситуации в последните 30 метра. Правихме прехода в защита добре, овладявахме топката, но не ни вървеше последния пас. Не ни помогна и терена. Това е част от играта. Съжаляваме, че изпуснахме 2 точки, но Локомотив се прибра и си постигнаха точката“, започна изказването си Илиев.

За нас креативността, играта на фланга, дублирането на фланга, бягаха. Наско беше малко сам между тримата централи, променихме с Мишел, но нямаше добри ситуации. Съжаляваме, но продължаваме напред и това е“, продължи треньор №1 на България за 2021 год.

Не сме били сковани или притеснени. Трябваше да се играе по-бързо, не ни го позволяваше и терена. Последните минути теренът стана по-бърз и мачът се отвори. Нямаше притеснение от евентуално невземане на 3 точки. С течение на времето станахме припряни, но като цяло отидохме на чужд терен, а домакините бяха прибрани, както беше и в Бистрица. Това е добър атестат за респекта, който сме постигнали у другите отбори“, обяви специалистът.

БИТКАТА ЗА ТИТЛАТА И ПРЕДСТОЯЩОТО ДЕРБИ НА ВЪРХА С ЛОКО ПД

Първо трябва да се възстановим, тъй като имахме две късни прибирания от София. Естествено да сме по-агресивни и креативни в последната фаза. Не мисля, че мачът срещу Локомотив Пловдив е някакъв директен сблъсък за първото място. Искам да се изиграят отложените мачове, за да видим реално къде сме в класирането. Искаме в Европа. Рано е да говорим за титли, защото тези очаквания могат да навредят. Още не е минала 1/3 от първенството. Важен мач срещу добър противник и надявам се срещу Локомотив да ни подкрепят феновете“, завърши Илиев.

А ето какво обяви треньорът на Локомотив София

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички