Илиан Илиев предупреди бунтар и поиска повече от голмайстора на Черно море


Илиан Илиев предупреди бунтар и поиска повече от голмайстора на Черно море
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1475 0

Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази мнението си след успеха с 1:0 над Ботев Пловдив. Треньор №1 на България за 2021 година обяви, че отборът му е трябвало да затвори по-рано срещата с оглед положенията, които създаде.

„Моряците“ продължават без загуба и са на второто място във временното класиране.

МНЕНИЕТО НА ИЛИЕВ

Естествено, че сме доволни, защото взехме един мач срещу отбор, който след смяната на треньора показва грамотен футбол. И с Лудогорец, и с ЦСКА играха добре, независимо, че загубихме. Днес бяхме агресивни при изнасянето на топката и се радвам, че нашите футболисти го осъзнаха и го направихме. Само съжалявам, че не си решихме рано мача, защото имахме достатъчно положения, за да го направим“, започна коментара си Илиев.

Ограничихме ги почти до края, за което отдавам заслуженото на футболистите. Има моменти, когато, ако един се спести от пресата, се създава проблем. Имахме тежко пътуване до София, в следващия кръг отново имаме тежко пътуване, но се справихме добре“, подчерта специалистът.

ГОЛМАЙСТОРЪТ МОЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ

За мен Наско Илиев с това, което показва като игра, с присъствие в наказателното поле и в последната третина, може да вкара повече голове. Знаем, че пропусна 6-7 месеца в бившия си отбор и му трябва време да навлезе в най-добрата си форма“, обяви наставникът на варненци.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ БУНТАР

„Алекс се извини. Ние му казахме, че трябва да осъзнае какво е направил и да си промени отношението, защото ако не го направи, това извинение няма никакъв смисъл“, разкри специалистът относно ситуацията с бунтаря Алекс Фернандес.

„Рекордите е добре да се подобряват. Всичко, което правим тук, го дължим на футболистите. Имаме едно ядро и наслагваме около тях. Имаме отборен дух, без който трудно дори и качествени отбори вървят напред“, каза той за силния колектив в отбора.

ЗА ХАПВАНЕТО НА СЛАДКО ОТ ИГРАЧИТЕ

Аз не ям много сладко и като видя някой футболист на бензиностанция да си е взел нещо сладко, ми става криво и се обръщам на другата страна, но нямам нищо против сладкото“, сподели Илиев относно храненето на играчите.

ВИЖТЕ ТУК РЕПОРТАЖ КАК „МОРЯЦИТЕ“ СРАЗИХА „КАНАРЧЕТАТА"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички