Илиан Илиев: И Черно море, и Левски не показаха много футбол, съдията беше добър


Илиан Илиев: И Черно море, и Левски не показаха много футбол, съдията беше добър
Снимка: Chernomorepfc.com

1837 0

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, коментира срещата на своя отбор с Левски, завършила с нулево равенство. "Моряците" и "сините" изиграха отложен мач от 4-и кръг на Първа лига, но никой от тях не убеди, за да вземе крайния успех.

"Единствено можем да сме доволни, че не загубихме мача и от старанието на футболистите. Имаше малко футбол. Зарядът беше висок и дали от напрежение, или друго, не се игра много и имаше повече изритани топки", призна Илиев след двубоя. Той разкри на какво отдава "беззъбието" в атака на своите възпитаници.

"Играеш, според това, което ти предложи противника. Имаше изритани топки, много фалове. Имаше напрежение при нас от предния мач и се надявах да се отърсим с победата над Локомотив. Стараха се, помагаха си, но трябва да играеш под преса и да свалиш топката, за да победиш. Не можахме да го направим в много моменти. Прибързвахме в атака", допълни още той, като показа и оптимистичната страна от нулевото реми със "сините".

"Не оправдахме очакванията откъм футболно ествество, докато това, което феновете изискват - да дадеш максимума от себе си, футболистите го направиха. Добре е да не губиш, така се получи и трябва да го приемем.

Имаме някои слабости в атака, където се нуждаем от време за адаптация на новите футболист. Трудно е веднага да намериш кой да замести напусналите ти трима най-добри играчи. Позитивното е, че влизат млади хора, които показват качества и желание", каза специалистът.

Противно на нестихващото недоволство на голяма част от елитните клубове у нас, наставникът на "моряците" похвали главния съдия за представянето му.

"Съдията успя да изкара добре мача. Очакванията бяха той да се затрудни, но успя", завърши Илиан Илиев.

Ето какво каза и треньорът на Левски Станимир Стоилов след мача

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички