Илиан Илиев се закани на Левски и отсече: Трябва да играем по-добре


Илиан Илиев се закани на Левски и отсече: Трябва да играем по-добре
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

9742 0

Треньорът на Черно море    Илиан Илиев сподели мнението си след победата с 2:1 над Локомотив София на „Тича“. Специалистът е доволен от спечелването на трите точки, но подчерта, че играта на отбора се нуждае от подобрение.

ВАЖНОСТТА НА ТОЧКИТЕ

„Естествено, че сме доволни. Бяха важни тези три точки. Важността на тези точки оказа влияние и върху играта ни. Това не ни се случва за пръв път да ни изравнят. Радвам се, че вкарахме втори гол и стигнахме до победата. Гошо също направи много спасявания. Срещу Арда трябваше до почивката да сме си решили мача, но не успяхме и вижте какво стана. Нормално е напрежението когато играеш вкъщи срещу отбор като Локомотив София , който ни затрудни максимално, но успяхме да спечелим и да вземем точките“, заяви Илиев, подчертавайки важността на спечелените 3 точки, които изведоха тима до петото място във временното класиране.

КОНКУРЕНЦИЯТА НА ВРАТАРСКИЯ ПОСТ

„Съжаляваме, че Иван сега изгуби мястото си, но той е още млад. Нещастието на вратарите е, че само един може да играе. И той, и Гошо се представят много добре, третият ни вратар също се справя добре. Трябва да се подобряваме цялостно. В мача с Левски няма да ни е никак лесно“, коментира Илиев битката за титулярното място под рамката между Иван Дюлгеров и Георги Георгиев, който пази като лъв днес и измъкна „моряците“ .

ОТЛОЖЕНИЯТ МАЧ С ЛЕВСКИ

Илиев сподели очакванията си за предстоящите мачове на тима. Следващият е домакинство на Левски в отложена среща от 4-ия кръг.

 „Останаха три мача, първият го взехме. Надявам се да победим и в следващия, но с по-добра игра, защото Левски има качествени футболисти. Днес трябваше да се възползваме от умората на Локомотив в края, а вместо това ние чакахме мача да свърши, каза още наставникът на варненци.

ВИЖТЕ КАК СЕ РАЗВИ ДНЕШНИЯТ ДВУБОЙ СРЕЩУ ЛОКОМОТИВ СОФИЯ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички