Бивш футболист: В Левски започва да се трупа леко напрежение, Черно море ще се опита да задълбочи кризата


Бивш футболист: В Левски започва да се трупа леко напрежение, Черно море ще се опита да задълбочи кризата
Снимка: Levski.bg

2261 0

Бившият играч на Черно море и Левски Бойко Величков даде интервю пред "Мач Телеграф", в което сподели очакванията си за днешния (2 ноември) сблъсък между двата тима на стадион "Тича" във Варна, който ще стартира в 17:15 часа. 

Величков изрази мнение, че на "Герена" е започнало да се трупа напрежение заради лошите резултати напоследък, а "моряците" ще се опитат да задълбочат кризата:

"Левски е в лоша серия откъм резултати. Започва да се трупа леко напрежение на "Герена" заради това, че бяха загубени толкова точки. И то пред собствена публика, защото последните срещи бяха в София. На "Тича" ще е доста трудно. Черно море ще търси победата и ще опита да задълбочи кризата в Левски".

"Сигурен съм, че двата отбора ще се вкопчат в битка за победата. Дали играчите ще реализират идеите на треньорите си - предстои да разберем. Левски ще бъде агресивен и ще се стреми, както винаги, към директен футбол. "Сините" напоследък не се справят добре пред гола, което също е ребус, който трябва да бъде разрешен", допълни още 48-годишният Величков.

Бившият нападател каза още, че контузията на Билал Бари е една от причините за игровия спад в Левски: "Този спад във формата при "сините" дойде след победата над ЦСКА. Успехът срещу "червените" беше меко казано - категоричен. Игровото поведение в онзи мач беше смразяващо по-добро в полза на Левски. В този момент психическото предимство трябваше да бъде запазено, но вместо това се получиха някои разочароващи резултати. Бари липсва, а това е според мен един от факторите за спада във формата. Може да има и психологически проблем предизвикан от поредицата от пропуски. Черно море пък продаде Сердюк и също изпитва трудности в нападение", завърши Бойко Величков.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Основен футболист държи "на тръни" Левски до последно за сблъсъка с Черно море!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички