Илиан Илиев: Арда е тежък съперник с добър треньор, представяме се по-добре от миналия сезон


Илиан Илиев: Арда е тежък съперник с добър треньор, представяме се по-добре от миналия сезон
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1109 0

Черно море посреща у дома отбора на Арда в мач от 14-ия кръг на Първа лига. Двата тима ще премерят сили в петък (14.10) от 19:45 ч. на "Тича". Преди двубоя, наставникът на "моряците" - Илиан Илиев, сподели какво очаква от своите възпитаници.

"Излизаме срещу труден противник в лицето на Арда. Видяхме, че постигнаха равенство с Лудогорец в Разград. Трудно губят и са сработени", коментира Илиев пред "Мач Телеграф".

Тежък съперник, начело с класен треньор. Какво говори статистиката в полза на домакините? 

"Тунчев работи добре и се старае. Ще бъде тежък двубой. Виждате в челото на класирането, че разликите са малки. Девет отбора са на няколко точки разлика един от друг. Важно е да се играе добре и да се взимат точки. Дано успеем да зарадваме нашата публика. Имаме седем победи от началото на сезона, което не е малко. Ако погледнем статистически, по това време през миналия сезон имахме по-малко точки", каза още специалистът. Той разкри и че знае слабостите на опонента.

"Успяхме да разучим Арда. Гледали сме ги доста и знаем техните силни и слаби страни. Почти нямат промени в състава, независимо, че смениха треньора. Имат и нови, качествени играчи. Наистина са труден противник и ще трябва да положим сериозни усилия", завърши Илиан Илиев.

Ето какво каза и Тунчев преди срещата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички