Александър Тунчев: Има да надграждаме, ще направим всичко възможно срещу Черно море


Александър Тунчев: Има да надграждаме, ще направим всичко възможно срещу Черно море
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

882 0

Треньорът на Арда - Александър Тунчев, разкри своите очаквания за предстоящия мач на своя тим срещу Черно море. Кърджалии срещат предизвикателството на "моряците" в мач от 14-ия кръг на Първа лига в петък (14.10) от 19:45 ч.

Наставникът сподели, че очаква неговите възпитаници да покажат своята игра във Варна, за да си тръгнат от морската столица с трите точки.

"Очаква ни тежък мач. Черно море са един много добър отбор през последните години. Със сигурност ни очаква труден мач. Освен това, Арда до този момент няма победа във Варна. Надявам се да играем освободено и да играем в наш стил така, както можем", заяви Тунчев пред "Мач Телеграф".

В последния кръг Арда срещна Ботев Враца, с който завърши при нулево равенство.

"Дано срещата във Враца миналата седмица вече да е забравена. Там не се представихме на нивото, което искаме. Ще се постараем да стигнем до успех над Черно море. Ще направим всичко възможно това да се случи. Момчетата са мобилизирани и искат да покажат качествата си срещу стойностен отбор", допълни още той.

"Наистина е добре, когато не губиш. Вече сме в серия от четири такива срещи, но пък има и мачове, в които можеше да победим, както и такива, в които можеше да отстъпим. Със сигурност има още накъде да се надгражда. Гледаме напред и всички се стремим да изчистим грешките, които сме допускали", завърши специалистът.

Ето какво каза Тунчев след последната точка на кърджалии срещу Ботев Враца

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички