Хебър Пазарджик скочи срещу съдийството, клубът пуска жалба


Хебър Пазарджик скочи срещу съдийството, клубът пуска жалба
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1460 0

Пореден отбор от Първа лига нададе вой срещу съдийството. Това е Хебър Пазарджик, който е  крайно недоволен от съдийството по време на съботния мач срещу Локомотив Пд, проведен на Националния стадион „Васил Левски“ в събота.

Пловдивчани победиха с 2:1, а ръководството на „пазарджиклии“ ще подаде официална контестация в БФС срещу съдийството, пише „Марица“. Претенциите на клуба са срещу главния съдия Димитър Димитров(София), асистента му Владимир Велев (София) и ВАР реферите Драгомир Драганов (Варна) и Димо Вълчев (Варна).

Те са заради налагане на слаб дисциплинарен контрол от страна на главния рефер спрямо играчи на „черно-белите“ и само двеминутно продължение на фона на 8 извършени смени и множество прекъсвания на играта.

Най-главната претенция на пазарджиклии обаче е за незачетения изравнителен гол на Хлеб Бухал в 45-ата минута. Попадението бе отменено заради засада, но според шефовете на клуба на видеозапис се вижда, че ситуацията е редовна.

Преценката за това е направена от ВАР-съдиите Драганов и Вълчев. От пазарджишкия клуб изразяват и недоумението си защо за повече от половината мачове на тима се изпращат рефери от Варна - на терен или за ВАР, при положение, че Спартак Варна  е основен конкурент на Хебър в битката за оцеляване.

След самия мач треньор на Хебър Пз Владимир Манчев лудна и направи много любопитно изказване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички