Градев: Бербатов не взима бързи решения, изключените клубове не го подкрепят


Градев: Бербатов не взима бързи решения, изключените клубове не го подкрепят
Снимка: БГНЕС

3305 0

Бившият член на екипа на Димитър Бербатов - Георги Градев, отправи нови упреци към кандидата за президент на БФС. Той заяви, че изключените от БФС клубове, които понесоха тези последици заради подкрепата си към бившия нападател, към момента не го подкрепят.

Градев с нови упреци към Бербатов и екипа му

"Влязох в тази битка, за да бъде доведена докрай. За това време обаче не бях убеден, че това е екипът и лидерът, който ще я доведе докрай. Основният проблем - как се общуваше с клубовете, конкретно с малките клубове. От 540 клуба-членове на БФС, 510 са малки. Има 41 изключени клуба, които ние като екип, поставям и себе си тук, не защитихме достатъчно добре, можеше да се направи повече за тях", каза Градев пред bTV.

"Изключените клубове ме подканиха да се кандидатирам. Защото Димитър Бербатов не се ползва с подкрепата им. И има реална опасност негативният вот да отиде в грешни ръце. Какво имам предвид - аватар на Борислав Михайлов", продължи той и назова Красен Кралев като такъв.

Той посочи 4 недостатъка на бившата футболна звезда 

"Аз съм прагматик, обичам бързите и прагматични решения. Ето ви още една причина да си тръгна от този екип: Димитър не е от хората, които вземат бързи, прагматични решения. Начинът на общуване с хората, начинът на вземане на решения - бавни, непрагматични, неспособност да ръководи голяма група от хора и най-вече липсата на експертиза... Това е мое мнение, но лошото е, че повечето хора разсъждават като мен", каза още адвокатът по спортно право. А ето как коментира атаките на бившия си сподвижник самият Бербатов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички