Борислав Михайлов в затвора - цел №1 на Георги Градев, адвокатът даде пример с Николае Чаушеску


Борислав Михайлов в затвора - цел №1 на Георги Градев, адвокатът даде пример с Николае Чаушеску
Снимка: Yulian Todorov/Lap.bg

2989 0

Юристът Георги Градев даде интервю пред "Dsport", в началото на което уточни, че все още не се е кандидатирал официално за президент на БФС, а само е заявил намерението си да го направи:

"Да почна с едно уточнение - не съм обявил още кандидатурата си, а само намерение да се кандидатирам. На този етап съм сглобил един добър оперативен щаб. Възнамерявам да изготвя програма, която все още не е готова, но смятам да е достатъчно добра, за да може да бъде приложена в България", започна специалистът по спортно право пред изданието, а след това допълни:

Георги Градев

"Според мен е нездравословно за ръководството на БФС и основно лицето Борислав Михайлов да продължават да правят това, което правят. Именно първо да не вписват Михаил Касабов, който трябва да е вписан по закон и по устав. Второ, да съставят документи с небрежност, които не са годни за вписване на поканата в Търговския регистър".

Още: Обрат? МВР хвърли вината върху БФС за "кървавия протест" - централата създала "опасност"

"Днес стана ясно, че има жалба. Не ме убеждава. Дано да убедят някой съдия, но не ме убеждава, че ще впишат поканата за Конгреса. Интерес факт в тази жалба е, че се неглижира липсата на подпис в съответния протокол от Изпълкома на 6 декември на Петър Величков. По моя лична информация многократно е заявявал пред БФС желанието си да подпише този протокол. Те го игнорират, не се свързват с него и не му дават възможност", обясни Градев и продължи:

Още: Странно: Борислав Михайлов е входирал жалба - какво става с Конгреса?

"Въпросът трябва да е изцяло към Борислав Михайлов защо продължава да прави мизерии. Искам директно да ви кажа, че аз няма да го търпя още дълго. Изчерпа ми се чакането. Започвам действията, които съм му обещал, за да го принудя да си тръгне. Преди време му подадох ръка, казах му, че има лесен начин, но явно не ме взима насериозно. Ще тръгнем по трудния начин", закани се адвокатът.

Михайлов в затвора - цел №1 на Градев

"Очевидно е, че има тупкане на топката. За мен е непонятно как адвокат, който представлява БФС пред ТР допуска елементарни пропуски. Според мен това се прави целенасочено. Борислав Михайлов в момента не може да открие фаворит, който да го замести. Вие знаете, че него го притеснява наследството, което ще остави. Аз съм единственият от кандидатите до момента, който ще направи всичко по силите си да вкара Борислав Михайлов в затвора. За мен това е цел №1", зарече се 48-годишният Георги Градев и поясни:

Още: Ще има ли конгрес? Ще съди ли БФС? Скарал ли се е с Петров? Димитър Бербатов отговори

"Защо е важна? Пример от Румъния. Видяхте какво стана навремето с Чаушеску, с лустрацията на всичките ченгета. За мен този политически пример е относим към футбола. Ние трябва задължително да се освободим от тежкото бреме на миналото и да дадем ясен знак на всеки, че няма да бъде толериран втори Борислав Михайлов".

Още: Венци Стефанов иска Стилиян - шеф на БФС, без Бербатов - възможно ли е това?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички