Димитър Бербатов с опасения, че избралите Касабов за временен шеф на БФС ще обжалват вписването му


Димитър Бербатов с опасения, че избралите Касабов за временен шеф на БФС ще обжалват вписването му
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1132 0

Кандидатът за президент на БФС - Димитър Бербатов, изрази опасения, че някой от Изпълкома може да обжалва вписването на Михаил Касабов в Търговския регистър като временен президент на централата.

Казусът

"Касабов внесе документи за вписване в Търговския регистър, впоследствие съдът направи предложение да бъдат поправени и тези документи, което той направи. В крайна сметка, от втори опит досегашният вицепрезидент на централата е вписан в Търговския регистър като актуален лидер на БФС.

Той обяви, че лично ще публикува името на съдията, сторил това

Сега изтича тридневният срок, в който може да се обжалва това вписване. До края на деня, ако не бъде обжалвано това решение, Касабов е вписан официално, и вече може да представлява временно централата като президент", констатира Бербатов пред БНТ.

"Това което може да се случи, е някой от Изпълкома да обжалва това вписване. Хората, които са гласували единодушно за неговото назначаване първия път, сега могат да решат да обжалват собственото си решение. Те нямат право да се жалят пред Софийски градски съд, а само пред Конгреса.

Бербатов се зарече да разобличи съдията, нарушил закона

И сега ако някой от тях обжалва пред СГС, искам да видя дали СГС ще допусне подобна жалба, защото и преди е имало такива жалби, и тогава Софийски градски съд е казал, че трябва да се жалите пред Конгреса. Любопитен съм да видя, ако някой съдия наруши закона и допусне подобна жалба да стигне при него, лично аз ще публикувам името на съдията", обясни бившата футболна звезда. По-рано Бербатов обясни дали ще съди БФС и скаран ли е със Стилиян Петров. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички