Димитър Бербатов отхвърли идеята на Георги Градев и заяви: Имам много неща да кажа, но не е това целта


Димитър Бербатов отхвърли идеята на Георги Градев и заяви: Имам много неща да кажа, но не е това целта
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1927 0

На 16-и януари Георги Градев бе дал интервю, в което бе заявил, че, ако спечели изборите за президент, би поканил Димитър Бербатов да стане вицепрезидент на Българския футболен съюз.

Бербатов отхвърли идеята на Градев

В коментар пред "БНР" бившият нападател на Манчестър Юнайтед категорично отхвърли такава възможност:

"Няма как да бъда вицепрезидент на някой от другите кандидати, ако стане президент. Няма как да бъда вицепрезидент на тези хора, които са ми опоненти. Аз си имам екип и не мога да тръгна срещу тях и да им кажа "оправяйте се" и да отида да работя с някой друг, който е бил срещу мен. Няма как да се случи!", отсече Бербо, цитиран от "Sportal", а след това допълни:

Още: Георги Градев обясни защо е напуснал екипа на Димитър Бербатов, назова и определена личност, която няма място в него

"Аз си имам екип, знам с какви хора работя и сме тръгнали от първия ден заедно и вече три години показваме постоянство в тази битка. На моменти е толкова мръсна, черна и гадна, че повечето хора отдавна да са се отказали...".

"Имам много неща да кажа, но..."

В своето интервю Градев бе пояснил, че не е съгласен с присъствието на Николай Жейнов в екипа на Бербатов.

"В един екип винаги ще има някакви разногласия. Не всички могат да се харесват и обичат... Напълно нормално. Според Градев има хора, които не заслужават да бъдат в екипа ми, но аз съм си избрал кои хора да са около мен", бе отговорът на бившия национал на България по темата, който също така призова:

Димитър Бербатов

"Всеки може за всеки да каже някакви неща. От тук нататък не ми се иска хората, които ще сме кандидат-президенти, да се плюем и да се нападаме, защото аз лесно мога да изпадна в същата ситуация и да започна да говоря срещу другите. Имам много неща да кажа, но не е това целта. Трябва да се обединим около задачата да се проведе един прозрачен конгрес!".

Още: Ще има ли конгрес? Ще съди ли БФС? Скарал ли се е с Петров? Димитър Бербатов отговори!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички