Томаш след поражението: Не мога да се сърдя на футболистите, но мога да изисквам повече


Томаш след поражението: Не мога да се сърдя на футболистите, но мога да изисквам повече
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1121 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, сподели мнението си след поражението от Берое с 1:2 на "Лаута" в мач от 14-ия кръг на Първа лига. Специалистът бе категоричен, че не може да се сърди на своите възпитаници, но и отчете една своя грешка.

Коментарът на Томаш

"Не си отбелязахме ситуациите. Да, борехме се за всяка една топка, създадохме нужните ситуации, но не успяхме да вкараме, защото бяхме в зоната си на комфорт. Не мога да се сърдя на футболистите си. Трябва да дадем още от себе си, за да взимаме тези мачове. Притежавахме топката и до шестата минута имахме две ситауции. В крайна сметка, това ще ни дойде отразяващо. Серията, в която влизаме е неприятна", започна Томаш.

"Загубихме мача в главите си преди старта. Не успях да убедя футболистите какво ни чака на терена. Момчетата изпълниха това, което искам. Бяхме лежерни, дадохме възможност на противника да се прегрупира в много от ситуациите".

"Пак казвам - не мога да се сърдя на футболистите, но мога да изисквам повече. Това са нормални неща. Опитах се да държа футболистите на земята, а сега ще трябва да ги вдигам. Изградихме стил на игра и сме разпознаваеми, но си имаме и нашите слабости, а това трябва да се признае. Животът и футболът продължава"

"Много е важно да не отиваш в крайности. Животът продължава, работим и знаем срещу кого играем в следващия мач. Ще се опитаме да наложим нашето и се надяваме да успеем", завърши българският специалист.

Хосе Луис Ачиари пък разкри как е мотивирал Берое за успеха над Локомотив Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички