Бодуров с голяма прогноза: Ел Маестро има да довършва работа в ЦСКА


Бодуров с голяма прогноза: Ел Маестро има да довършва работа в ЦСКА

4011 0

Един от ветераните в родния футбол - Николай Бодуров, сподели мнението си за последните събития в ЦСКА и формата, в която се намира клубът. 

Бранителят е спокоен за бъдещето на 31-кратните шампиони след назначаването на Нестор Ел Маестро, който познава много добре от първия му период на "Армията". 

Пред "Тема Спорт" Бодуров отчете, че за втори път ЦСКА губи заветната 32-а титла заради една дузпа. Той обаче сподели, че клубът не е заслужавал успехът толкова през миналия сезон, предвид играта си. 

Коментарът на Бодуров

"Бяха на една дузпа от титлата и… пропуск. Така беше и когато аз бях там. Трябваше да бием Лудогорец, за да ги изпреварим в класирането, но Али Соу изпусна дузпа. Каква е тази орисия – все по една дузпа. Ако трябва да сме честни, ЦСКА не игра предишния сезон, както трябва. Всеки се чудеше как биеше с тази игра. Как се получаваше?! Явно ги държеше това, че са близко до Лудогорец с точките. Но този шампионат определено има израстване.

Познавам Несто Ел Маестро и го знам какъв мотиватор е. Разбира играта, голям психолог е. Казах на приятели цесекари, когато го назначиха, да изчакат малко, всичко ще се нареди. И сега ми викат, беше прав. И така се получи, но аз знам как се тренира при Нестор. Има да си довършва работа в ЦСКА. Тръгна си предния път изневиделица", припомня бранителят за първия период на треньора. 

Вижте как общината в Благоевград зарадва Пирин и ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички