Георги Василев преди Албания - България: Трагедията е изключително голяма, този отбор е засрамен


Георги Василев преди Албания - България: Трагедията е изключително голяма, този отбор е засрамен
Снимка: Lap.bg

1437 0

Бившият старши треньор на Левски и ЦСКА Георги Василев даде интервю пред "Мач Телеграф", в което изказа мнението си за случващото се в националния отбор на България след загубата от Литва с 0:2 и преди контролата с Албания:

"Доста са неприятни резултатите напоследък. Мислех, че поне в този мач България ще успее да победи, но не се случи. Предвид това срещу кой отбор се изправяме и факта, че сме домакини, вярвах в успеха. Сблъсъкът беше за това кой отбор ще избяга от последното място. Надявах се това да не е България, но уви...", започна Гочето пред изданието и след това констатира:

"Трагедията е изключително голяма. Не може да се опише този срам, той е голям. Това не е нашият футбол и национален отбор. Унижението не е никак малко".

"Срещата с Албания е контролна. Те вече се класираха за европейското първенство. Първи са в класирането и имат самочувствие. Това ще им даде тонус и повод да играят за победата. Ще играят с настроение и ще търсят успех. Срамно е да гледаме отдолу какво постигат те", смята Василев.

"Ще се коментира през тези дни дали треньорът Младен Кръстаич ще остане или не. Това е важен въпрос. Трябва да се разреши този проблем. Факт е, че отборът е засрамен. С повече дух и желание може да излезе от тази ситуация. В крайна сметка тези играчи защитават България и родния ни футбол. Надявам се да направят един добър мач. С тази надежда живея. Аз с нея живеех и преди мача с Литва. Не бива това да се повтаря, защото е крайно неприятно", добави още 77-годишният специалист.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Лудогорец вече не е дразнител, защо не Черно море да е шампион?": Бивш треньор на ЦСКА и Левски предрече нов първенец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички