Гьонов изтъкна звезда на ЦСКА 1948: Неслучайно сме отказвали многомилионни оферти за него


Гьонов изтъкна звезда на ЦСКА 1948: Неслучайно сме отказвали многомилионни оферти за него
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2020 0

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, коментира ситуацията в клуба след достигането до първи финал в турнира за Купата на България. 

Той говори в предаването "Домът на футбола" след продълженията в реванша с Локомотив София, по време на който Ивайло Чочев изравни за 2:2 в последните минути и на практика елиминира "железничарите" с 5:4 общ резултат.

Гьонов специално отличи и голямата звезда на клуба Ивайло Чочев, който е основен голмайстор на цялата Първа лига, а освен това има огромни заслуги за постигнатото от "червените" до този момент.

Мнението на Гьонов

"Сгъстеният цикъл е предимство за нас, тъй като имаме футболисти, които влизат от скамейката и дават импулс. Нормално е да някои да не са в добра форма, но влиза свежест. Това е предимство, тъй като получихме трайни контузии в процеса на сезона, и то на водещи фигури, но въпреки това стигнахме до финала.

Чочев е много ценен футболист за нас и неслучайно сме отказвали многомилионни оферти за него. Присъствието му от спортно естество е изключителен. Иво е голям лидер и вдъхва самочувствие на другите. Постът му е такъв, че всичко минава през него. Дори опонентите имат голям респект от него.

Надявам се, че Тодор Янчев ще предаде опита си от футболист като треньор. Дано успее да компенсира разликата и да изиграем един финал, в който срещу който и да играем, тъй като са много стойностни отбор. Не успяхме да ги бием в четирите мача в първенството, но в крайна сметка това е един мач", категоричен е Гьонов.

Ето какво сподели Янчев след елиминирането на Локомотив София и преди битката с Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички