Има ли притеснения Тодор Янчев за двубоя с Левски след 120-те минути за Купата?


Има ли притеснения Тодор Янчев за двубоя с Левски след 120-те минути за Купата?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1852 0

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев бе много доволен от усилията на своите футболисти, които стигнаха до равенство 2:2 срещу Локомотив София и ще играят финал за Купата на България.

Чочев - голямата фигура в отбора на ЦСКА 1948

"Честитя на всички в клуба класирането за финала. Момчетата показаха характер. Въпреки че не стартирахме мача по най-добрия начин, намерихме сили да обърнем развоя и съм доволен от абсолютно всички.

Бях убеден, че ще бъдем на финал, независимо по какъв начин. Диктувахме нещата на терена, най-важно е духът на нашия отбор. Чочев не случайно е голмайстор в първенството. Голяма фигура за нашия отбор", коментира Тодор Янчев.

В подготовка за мача с Левски

"Няма слаби съперници. Лудогорец и Черно море са два стойностни отбора. Добри отбори с добри треньори и единици в съставите си. Имаме време да се подготвим за тях. Утре ще изгледаме техния мач и ще видим кой ще е на финал", добави наставникът на ЦСКА 1948.

"Ще имаме сили за мача с Левски. Имаме ден повече. Сега имаме четири дни. Напълно достатъчно време да се възстановим. Имаме хора, които за радост се върнаха. Очаквах връщането на Марио Топузов, който днес се включи на висота" , завърши Янчев. А неговият колега Станислав Генчев пък сериозно атакува Георги Кабаков за някои отсъждания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички