Георги Илиев - Майкъла отсече: Левски няма никакъв шанс за титлата.


Георги Илиев - Майкъла отсече: Левски няма никакъв шанс за титлата.

1087 0

Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА - Георги Илиев, даде интервю за медията "Sportal.bg", в което лаконично коментира редица интересни теми около родната Първа лига.

Мачът между Левски и ЦСКА 1948

"Левски би единия ЦСКА, но сега видя зор срещу другия. Смятам, че "сините" нямат никакъв шанс за титлата. Е, ако в края на сезона Лудогорец им разреши да си направя фотосесия с нея, могат и да се снимат с трофея, но само толкова. Остава им да се борят за купичката, както аз обичам да наричам това трофейче", каза Майкъла.

"Съдията вчера не забеляза дузпата срещу Ивайло Чочев, а тя беше стопроцентова, няма какво да се обсъжда. А човекът беше на три метра от ситуацията - как не я видя, не знам! Интересно, че дори ВАР не я видя тази дузпа - нито му сигнализира на главния съдия, нито пък той поиска помощ. Консултация дори".

"Иначе се получи интересен мач - ЦСКА 1948 имаше добри положения, но и Левски имаше такива. Можеше да има голове. Любо Пенев продължава да доказва, че е много добър специалист, ЦСКА 1948 израсна много с него".

Подемът на ЦСКА

"ЦСКА продължава да побеждава, това е много добре! Така искам - може победата да е грозна, но е победа! С Арда (Кърджали) мачът можеше да се развие и по друг начин, имаха положения и те. Голът, който се отмени, е 50 на 50, но в крайна сметка взехме три точки и гледаме напред. Надявам се само след Нова година отборът на Саша Илич да продължи да побеждава. Искам успех над Левски и Лудогорец, това са най-важните мачове", каза още бизнесменът.

Вижте още: Левски вади пачките за нов голаджия?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички