Феновете обявиха мирен протест срещу БФС, който може да прерасне в "революция"


Феновете обявиха мирен протест срещу БФС, който може да прерасне в "революция"
Снимка: БГНЕС

2009 0

Футболни фенове готвят протест пред централата на БФС в "Бояна" днес. Той е планиран за 17 часа. Според "24 часа" запалянковци на различни отбори, които са разочаровани от управлението на футбола ни, дават символично начало на своя протест пред спорната база на футболния съюз.

Феновете са се организирали в групи във Фейсбук и са създали събитие под надслов "Протест за спасение на футбола в България". Организаторите декларират, че действията им ще са мирни, но това е само началото. Те са призовали и други български запалянковци от цяла България да се включат в евентуална "бъдеща революция".

"Ще поставим следните искания: потвърждаване на оставката на Борислав Михайлов, свикване на извънреден конгрес, незабавна оставка на Изпълкома на БФС. Наглостта, лицемерието и лъжата са нещо нормално за хората в БФС. Писна ни. Заставаме твърдо зад Димитър Бербатов за едно по-добро бъдеще за децата ни, защото вече е нетърпимо", пишат в събитието за протеста. По-рано кандидат за шеф на БФС призова УЕФА и ФИФА да прекратят финансирането на футбола ни. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички