Новият министър на спорта с първи коментар за БФС и Борислав Михайлов


Новият министър на спорта с първи коментар за БФС и Борислав Михайлов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1968 0

"Аз имам едно особено отношение към футбола, то е мое лично, но дали ще е Боби Михайлов или който и да е друг, Футболният съюз си е отделна структура, отделна юридическа единица. Техните въпроси, които са чисто техни, те трябва да си ги решат", заяви служебният спортен министър Андрей Кузманов по отношения на казуса с БФС и оттеглената оставка на Борислав Михайлов.

Днес Кузманов направи първата си среща с медиите и представи екипа, с който ще работи, като коментира и най-наболелите спортни теми в страната. "Ние ще се занимаваме с футбола, дотолкова, доколкото е спорт, който е също към Министерството на спорта. Но нямаме някакво лично отношение, било към г-н Михайлов или някой от Изпълкома и така нататък.

Искам да ви кажа, че в кабинета и нашето Министерство няма никакви политически окраски. Ние работим с професионализъм, работим с хората, независимо те какъв цвят са и към коя политическа организация гравитират. Футболният съюз е наравно с всички федерации", обясни Кузманов. "Кой е легитимен и кой - не, не е в правомощията на Министерството", допълни генералният секретар на ММС Александър Георгиев. 

А какво каза Кузманов за стадион "Българска армия" на ЦСКА - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички