Европейски "кошмар" на Левски с интерес към звезда от Първа лига?


Европейски "кошмар" на Левски с интерес към звезда от Първа лига?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1190 0

Един от най-перспективните играчи в Първа лига отново е наблюдаван от западноевропейски тимове и не е изключено в близкото бъдеще най-накрая да бъде трансфериран зад граница. Става въпрос за стража на Славия - Светослав Вуцов, който продължава да трупа опит с "белите", но името му не спира да бъде спрягано с трансфери през сезоните.

Сега обаче изглежда, че интерес към 20-годишния страж проявява елитен тим от Белгия, а не е изключено това да е и Атверп, съобщава "Тема Спорт". Тимът стана известен по родните ширини с легендарния обрат над Левски, когато след 89-тата минута белгийците вкарват три безответни гола и от 1:3 стигат до 4:3 и продължават за Купата на УЕФА.

Сега тимът търпи възраждане и през сезон 2019/2020 спечи местната Купа, а сезон по-късно завърши на трета позиция в първенството. Вуцов пък отново получи повиквателна за националния отбор от селекционера Младен Кръстаич след силни изяви със Славия. Така той отново може да вземе участие за България срещу Кипър и Люксембург на 16 и 20 ноември.

Вижте как Венци Стефанов коментира евентуален трансфер на Вуцов в ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички