Драконовски мерки в Бояна! Полиция и водни оръдия пазят шефовете на БФС на Изпълкома (СНИМКИ)


Драконовски мерки в Бояна! Полиция и водни оръдия пазят шефовете на БФС на Изпълкома (СНИМКИ)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2054 0

При засилено полицейско управление ще протече днешното заседание на Изпълнителния комитет на БФС. То е насрочено за 13 часа.

Пред сградата на Националната футболна база в Бояна има засилено полицейско присъствие. Струпани там са още полицейски бусове и патрулни коли.

ЗАСИЛЕНО ПОЛИЦЕЙСКО ПРИСЪСТВИЕ И ВОДНИ ОРЪДИЯ ПАЗЯТ ШЕФОВЕТЕ НА БФС

Малко преди старта на  Изпълкома бе изграден контролно-пропускателен пункт за автомобилите. Там са и двете водни оръдия, които влязоха в употреба по време на протеста на феновете срещу ръководството БФС на 16 ноември. Тогава националният ни отбор прие Унгария при закрити врата на стадион „Васил Левски“, а отвън се стигна и до окървавяване на протеста на привържениците.

Припомняме , че водните оръдия бяха и на стадион „Александър Шаламанов“ по време на срещата на младежките национали с Естония.

Очакванията са днес президентът на БФС Борислав Михайлов да депозира своята оставка, както и да бъде насрочен нов изборен Конгрес през следващата 2024 година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Емил Велев – Кокала даде приятелски съвет на Михайлов и отсече: Венци Стефанов назначава треньорите в националните гарнитури, а сега иска оставката на Боби

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички