Крушарски посочи двамата, отговорни за кръвта на протеста, и кой носи вина за ексцесиите


Крушарски посочи двамата, отговорни за кръвта на протеста, и кой носи вина за ексцесиите
Снимка: Lap.bg

2076 0

Съсобственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира протеста срещу БФС, провел се преди точно 10 дни. Той критикува полицията, че не се е справила със задачите си и посочи виновниците за тази "война". Според него те трябва да си подадат оставките.

"Обстановката в българския футбол е цирк, защото артистите са слаби. Мен може да ме оприличават на клоун, но аз мога да бъде и единия, и другия. Аз правя това, което трябва да стане, за да се получат нещата.

Това не беше протест, а война, защото имаше кръв. Неправилно е да оправдаваме едните и да обвиняваме другите. Полицията за какво е там? Да всява респект. След като няма респект от полицията, какво искаме от нея да пази футболни мачове и реда в държавата.

Всичко това можеше да се избегне. Този, който поема риска да организира подобно нещо, трябва да е предвидил и последствията. Какво променяме с този протест?... Ако бяха влезели 10-15 000 човека на стадиона, мислите ли, че полицията щеше да ги удържи", заяви Крушарски пред БНТ.

"Утре очаквам да чуя насрочване на дата за конгреса. Оставка би трябвало да подадат няколко човека, които са в основата на тези ексцесии. Визирам Емил Костадинов и Йордан Лечков. Боби Михайлов няма как да подаде оставка, защото той трябва да организира конгреса. Ние ще отидем там и ще разберем кой ще бъде титулярът", продължи той.

"Какво значи честен конгрес? Има 500 делегати и те пускат едни бележки против мен или против тях. Кой може да повлияе на това нещо? Нали видях миналия път какво се случи на гласуването - имаше представители и на Бербатов, и на Михайлов. Всички гледаха и брояха", допълни клубният шеф. Президентът на Славия пък призова Михайлов да подаде оставка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички