Дончич след загубата от ЦСКА: Да направиш три положения на "Армията" е нещо позитивно


Дончич след загубата от ЦСКА: Да направиш три положения на "Армията" е нещо позитивно
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1805 0

Старши треньорът на Локомотив София - Данило Дончич, сподели мнението си след поражението с 0:2 от ЦСКА в столичното дерби от 11-ия междинен кръг на Първа лига. Специалистът не остана доволен от грешките в отбрана, но и изтъкна някои позитиви от срещата на "Българска армия".

Коментарът на Дончич

"Конкретно ние миналия мач (срещу Лудогорец) и днес (срещу ЦСКА) се опитахме да вземем точки. Мисля, че играхме добре в защита и нелепо приехме първия гол от рикошет. След пет минути ЦСКА ни наказа отново и поведе с 2:0. Нормално бе на почивката да сме разочаровани. Затворихме ЦСКА - много силни нападатели и халфова линия и те нямаха пространство. Разбрахме се през второто да сме по-отворени и да вкараме гол, за да върнем интригата. Да направим 3 чисти голови положения на Армията - това е успех за един отбор", сподели Дончич.

"Имаме проблем в защита. Получаваме нелепи голове от наши индивидуални грешки, а не отборни. Опитваме се да намерим най-добрия начин да елиминираме грешките и да не получаваме такива попадения".

"Ще се опитаме да играем по-нападателно в неделя срещу Черно море. При нас няма точки, играем всяка седмица по-добре и изглеждаме по-добре. Знаете сами, че няма ли добър резултат няма и атмосфера. Има притеснение за тези точки. Играхме с двата най-добри отбори в българското първенство - бяхме в ситуация, която не пожелавам на никого. Да направиш три положения на "Армията" е нещо позитивно и сега гледаме към Черно море", завърши специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Нестор Ел Маестро с интересни изказвания след успеха над Локо София.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички