За ЦСКА, Естрада и "червената" публика: Ел Маестро с интересен коментар след боя над Локомотив София


За ЦСКА, Естрада и "червената" публика: Ел Маестро с интересен коментар след боя над Локомотив София
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

8442 0

Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, сподели впечатленията си от успеха на своите възпитаници над Локомотив София. "Армейците" се наложиха с 2:0 над столичните "железничари" в двубой от междинния 11-ти кръг на Първа лига.

С две дебютни попадения "блесна" Майкъл Естрада. Именно той бе една от основните теми, които специалистът засегна. Той похвали формата на нападателя и изрази сериозни очаквания за него.

Освен това, наставникът каза любопитни думи относно настоящата ситуация при 31-кратните шампиони, темперамента на "червената" публика и още.

Мнението на специалиста

"Добра вечер за нас. Добро представяне, особено през първото полувреме. Да, близо сме до това, което искаме да сме. Последният път казах, че трябва да печелим постоянно, всяка седмица, което правим до този момент", започна Ел Маестро и продължи, коментирайки представянето на Майкъл Естрада.

"Физически той е в най-добрата си форма. Ако не беше така, нямаше да играе 90 минути. Майкъл е топ играч, има различен профил от останалите нападатели, което за мен е страхотно. Всеки в клуба му помага. Започна трудно, но виждате, че навлиза във форма и аз имам големи надежди за бъдещето му в отбора", добави наставникът и обърна внимание на други свои играчи, на предстоящото дерби и на привържениците.

"Не правя твърде много изчисления. Във всеки мач опитвам да излизам с най-добрия състав. Шакич днес показа защо сме го взели. Беше концентриран през целия мач и смятам, че направи един добър дебют.

Турицов винаги е бил част от плановете ми, не е истина, че не е бил, защото е добър и важен играч. Когато дойдох тук, по мое мнение, имахме повече от един играч, който не е в перфектно психическо и ментално състояние. Мисля, че сега всички са по-добре.

Подготвяме плана си за мача. Правим различни анализи и презентации. Още утре започваме подготовката си за Локо Пловдив.

Наистина е страхотно да играеш тук. Не очаквах толкова много хора днес да създадат такава прекрасна атмосфера. И ултрасите, и хората в другите сектори. Никога не се чувствам в безопасност тук. Много е турбулентно и знам, че само един лош резултат, може да върне освиркванията", завърши Нестор Ел Маестро.

А какво каза героят на "армейците" Майкъл Естрада след дебютните си голове?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички